Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bodo/Glimt – Sandefjord Tippmix Tippek – május 29. 19:00

Bodo/Glimt – Sandefjord Tippmix Tippek – május 29. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bodo/Glimt csapatának kedvez (16:8).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Bodo/Glimt stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Bodo/Glimt csapatának kedvez (9:4).

Az elmúlt fél évben a Bodo/Glimt háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sandefjord kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. A statisztika alapján a Bodo/Glimt sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Norvég Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bodo/Glimt 4 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sandefjord pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Bodo/Glimt jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bodo/Glimt olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Viking, a Stromsgodset. A Sandefjord pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Odd Grenland vagy a Stromsgodset. A Bodo/Glimt erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bodo/Glimt olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lilleström, a Crystal Palace vagy a Molde. A Sandefjord gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Flekkeroy, a Fredrikstad vagy a Sarpsborg 08. A Bodo/Glimt csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.77

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top