Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bochum – Hoffenheim Tippmix Tippek – április 26. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bochum csapatának kedvez (12:9).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Bochum stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Bochum csapatának kedvez (7:2).

Az elmúlt fél évben a Bochum egyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Hoffenheim egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Bochum sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bochum 4 győzelmet, 5 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Hoffenheim pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Bochum jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bochum olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bayern München. A Hoffenheim pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Borussia Dortmund. A Bochum erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bochum olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a RB Leipzig vagy a Freiburg. A Hoffenheim gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Augsburg, a Mainz. A Bochum csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.67

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top