Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Betis – Sevilla Tippmix Tippek – április 28. 21:00

Betis – Sevilla Tippmix Tippek – április 28. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Sevilla csapatának kedvez (8:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Betis stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Sevilla csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Betis kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sevilla háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Sevilla az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Betis 5 győzelmet, 4 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sevilla pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Betis jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Betis olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Athletic Bilbao, a Mallorca vagy a Celta Vigo. A Sevilla pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Getafe, a Las Palmas vagy a Rayo Vallecano. A Betis erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Betis olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Villarreal, a Rangers FC vagy a Dinamo Zágráb. A Sevilla gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mallorca, a Girona vagy a Lens. A Betis csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.76

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top