Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Benfica – Marseille Tippmix Tippek – április 11. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben a Benfica nyolcszor nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Olympique Marseille egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Benfica sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Benfica 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Olympique Marseille pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Benfica jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Benfica olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sporting CP, a Braga vagy a Toulouse. Az Olympique Marseille pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AEK Athen, a Clermont vagy a Lorient. A Benfica erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Benfica olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Real Sociedad. Az Olympique Marseille gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brest. A Benfica csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top