Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Belgium – Szlovákia Tippmix Tippek – június 17. 18:00

Belgium – Szlovákia Tippmix Tippek – június 17. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Belgium kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szlovákia kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Belgium sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Belgium olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Szerbia, az Ausztria vagy az Észtország. A Szlovákia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Wales, a Bosznia-Hercegovina vagy az Izland. Belgium erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.76

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top