Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Belgium – Románia Tippmix Tippek – június 22. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Belgium kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Románia egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Belgium sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Belgium 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Románia pedig egyszer nyert. Ez alapján Románia szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Belgium olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Szerbia, az Ausztria vagy az Észtország. A Románia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Svájc, az Ukrajna vagy a Bosznia-Hercegovina. Románia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Belgium olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Szlovákia. A Románia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Szlovénia. Belgium csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top