Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Belgium – Montenegro Tippmix Tippek – június 5. 20:30

Belgium – Montenegro Tippmix Tippek – június 5. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Belgium 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Montenegro pedig idegenben egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Belgium olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Szerbia, az Észtország. A Montenegro pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Fehéroroszország vagy a Bulgária. Belgium erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.61

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top