Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bayern München – Wolfsburg Tippmix Tippek – május 12. 17:30

Bayern München – Wolfsburg Tippmix Tippek – május 12. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayern München csapatának kedvez (14:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Bayern München stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Bayern München csapatának kedvez (6:0).

Az elmúlt fél évben a Bayern München hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Wolfsburg kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Bayern München sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bayern München 8 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Wolfsburg pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Bayern München jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Arsenal, a Lazio vagy a Mönchengladbach. A Wolfsburg pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Schalke 04, a Werder Bremen vagy a Freiburg. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Werder Bremen vagy a Borussia Dortmund. A Wolfsburg gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bochum, a RB Leipzig. A Bayern München csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.62

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top