Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bayern München – Real Madrid Tippmix Tippek – április 30. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Bayern München hétszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Real Madrid ötször nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. A statisztika alapján a Bayern München sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bayern München 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Real Madrid pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát a Bayern München jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Arsenal, a Galatasaray vagy a Lazio. A Real Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Sociedad, az Union Berlin vagy az Osasuna. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Werder Bremen. A Real Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Atlético Madrid. A Real Madrid csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top