Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bayern München – Arsenal Tippmix Tippek – április 17. 21:00

Bayern München – Arsenal Tippmix Tippek – április 17. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Bayern München hatszor nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bayern München 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Bayern München jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Galatasaray, a Lazio vagy a Mönchengladbach. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sevilla, a West Ham United vagy a Burnley. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Werder Bremen vagy a Borussia Dortmund. Az Arsenal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Fulham, az Aston Villa. A Bayern München csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.64

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top