Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bayern München – 1. FC Köln Tippmix Tippek – április 13. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayern München csapatának kedvez (13:7).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Bayern München stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Bayern München csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Bayern München ötször nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az 1. FC Köln egyszer sem nyert idegenben, ötször játszott döntetlent. A statisztika alapján a Bayern München sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bayern München 8 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az 1. FC Köln pedig idegenben egyszer nyert, hatszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Bayern München jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Galatasaray. Az 1. FC Köln pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Darmstadt. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Werder Bremen vagy a Borussia Dortmund. Az 1. FC Köln gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a RB Leipzig, a Freiburg. A Bayern München csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 3,5

5/5

SZORZÓ 1.73

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top