Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bayer Leverkusen – AS Roma Tippmix Tippek – május 9. 21:00

Bayer Leverkusen – AS Roma Tippmix Tippek – május 9. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayer Leverkusen csapatának kedvez (2:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Bayer Leverkusen stadionjában, a gólarány 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Bayer Leverkusen nyolcszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AS Roma négyszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Bayer Leverkusen sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bayer Leverkusen 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, az AS Roma pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Bayer Leverkusen jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bayer Leverkusen olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bayern München, a Molde vagy a Wolfsburg. Az AS Roma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AC Milan, az Udinese vagy a Sassuolo. A Bayer Leverkusen erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top