Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ausztria – Szerbia Tippmix Tippek – június 4. 20:45

Ausztria – Szerbia Tippmix Tippek – június 4. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Ausztria egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szerbia egyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Ausztria sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Ausztria 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Szerbia pedig idegenben egyszer nyert és kétszer kapott ki. Tehát Ausztria jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Ausztria olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Németország, a Svédország vagy a Törökország. A Szerbia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Bahrein vagy a Norvégia. Ausztria erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Ausztria olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Belgium. A Szerbia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Magyarország. Ausztria csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top