Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Atlético Madrid – Borussia Dortmund Tippmix Tippek – április 10. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben az Atlético Madrid hétszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Borussia Dortmund ötször nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. A statisztika alapján az Atlético Madrid sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atlético Madrid 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Borussia Dortmund pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát az Atlético Madrid jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Atlético Madrid olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, a Celtic vagy a Sevilla. A Borussia Dortmund pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, az AC Milan vagy a Newcastle United. Az Atlético Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Atlético Madrid olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Athletic Bilbao. A Borussia Dortmund gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a VfB Stuttgart. Az Atlético Madrid csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.84

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top