Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Atlético Madrid – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – április 27. 21:00

Atlético Madrid – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – április 27. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Athletic Bilbao csapatának kedvez (10:3).

Ebből a csapatok négyszer játszottak az Atlético Madrid stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Athletic Bilbao csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben az Atlético Madrid hétszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Athletic Bilbao kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Atlético Madrid sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atlético Madrid 10 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Athletic Bilbao pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Atlético Madrid jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Atlético Madrid olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, a Celtic vagy a Borussia Dortmund. Az Athletic Bilbao pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Atlético Madrid, a Sevilla vagy a Villarreal. Az Atlético Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Atlético Madrid olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Athletic Bilbao vagy a FC Barcelona. Az Athletic Bilbao gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Betis, a Valencia. Az Atlético Madrid csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.80

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top