Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Athletic Bilbao – Villarreal Tippmix Tippek – április 14. 18:30

Athletic Bilbao – Villarreal Tippmix Tippek – április 14. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Villarreal csapatának kedvez (9:8).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Athletic Bilbao stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Athletic Bilbao csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben az Athletic Bilbao hatszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Villarreal háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az Athletic Bilbao sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Athletic Bilbao 8 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Villarreal pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát az Athletic Bilbao jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, az Atlético Madrid vagy a Real Sociedad. A Villarreal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Betis vagy a Stade Rennes. Az Athletic Bilbao erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top