Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Athletic Bilbao – Mallorca Tippmix Tippek – április 6. 22:00

Athletic Bilbao – Mallorca Tippmix Tippek – április 6. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Athletic Bilbao csapatának kedvez (9:4).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Athletic Bilbao stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Athletic Bilbao csapatának kedvez (6:0).

Az elmúlt fél évben az Athletic Bilbao hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Mallorca kétszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Athletic Bilbao sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Athletic Bilbao 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Mallorca pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát az Athletic Bilbao jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, az Atlético Madrid vagy a Real Sociedad. A Mallorca pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tenerife, a Burgos vagy a Boiro. Az Athletic Bilbao erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.63

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top