Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Athletic Bilbao – Granada Tippmix Tippek – április 19. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Granada csapatának kedvez (4:3).
Ebből a csapatok egyszer játszottak az Athletic Bilbao stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az Athletic Bilbao ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Granada egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az Athletic Bilbao sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Athletic Bilbao 8 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Granada pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és kilencszer kapott ki. Tehát az Athletic Bilbao jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona. A Granada pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Arosa. Az Athletic Bilbao erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top