Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Atalanta – Juventus Tippmix Tippek – május 15. 21:00

Atalanta – Juventus Tippmix Tippek – május 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (11:8).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Atalanta stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Juventus csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben az Atalanta hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Juventus egyszer sem nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Atalanta sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Olasz Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atalanta 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Juventus pedig idegenben egyszer kapott ki. Tehát az Atalanta jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sporting CP, az AS Roma vagy az AC Milan. A Juventus pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lecce, a Frosinone vagy a Salernitana. Az Atalanta erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, a Napoli vagy a Liverpool. A Juventus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lazio, a Napoli vagy az Inter. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.64

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top