Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Atalanta – Hellas Verona Tippmix Tippek – április 15. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atalanta csapatának kedvez (8:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Atalanta stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Atalanta csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben az Atalanta ötször nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Hellas Verona egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Atalanta sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atalanta 8 győzelmet és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Hellas Verona pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát az Atalanta jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sporting CP. A Hellas Verona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lecce. Az Atalanta erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, a Napoli vagy az Inter. A Hellas Verona gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Genoa vagy a Fiorentina. Az Atalanta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.74

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top