Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Atalanta – Fiorentina Tippmix Tippek – június 2. 18:00

Atalanta – Fiorentina Tippmix Tippek – június 2. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fiorentina csapatának kedvez (12:11).
Ebből a csapatok négyszer játszottak az Atalanta stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Atalanta csapatának kedvez (8:6).

Az elmúlt fél évben az Atalanta hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fiorentina háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Atalanta sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atalanta 10 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fiorentina pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát az Atalanta jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sporting CP, az AS Roma vagy az AC Milan. A Fiorentina pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Cagliari, a Maccabi Haifa vagy a Salernitana. Az Atalanta erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, a Juventus vagy a Liverpool. A Fiorentina gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lecce, a Hellas Verona vagy a Bologna. Az Atalanta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top