Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Atalanta – Bayer Leverkusen Tippmix Tippek – május 22. 21:00

Atalanta – Bayer Leverkusen Tippmix Tippek – május 22. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atalanta csapatának kedvez (4:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak az Atalanta stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Atalanta csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben az Atalanta ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayer Leverkusen hatszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Bayer Leverkusen az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atalanta 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayer Leverkusen pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján a Bayer Leverkusen szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sporting CP, az AS Roma vagy az AC Milan. A Bayer Leverkusen pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AS Roma, a Werder Bremen vagy a Häcken. Az Atalanta erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Bayer Leverkusen
Szorzó: 1.80

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top