Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Atalanta – AS Roma Tippmix Tippek – május 12. 20:45

Atalanta – AS Roma Tippmix Tippek – május 12. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AS Roma csapatának kedvez (7:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Atalanta stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az AS Roma csapatának kedvez (5:4).
Az elmúlt fél évben az Atalanta ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AS Roma négyszer nyert idegenben, ötször játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az Atalanta sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atalanta 8 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AS Roma pedig idegenben ötször nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Atalanta jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sporting CP, az AC Milan vagy az Olympique Marseille. Az AS Roma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AC Milan, az Udinese vagy a Sassuolo. Az Atalanta erősebb ellenfeleket tudott legyőzni .

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, a Napoli vagy a Liverpool. Az AS Roma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Brighton & Hove Albion vagy a Lazio. Az Atalanta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.71

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top