Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Aston Villa – Olympiakos Pireus Tippmix Tippek – május 2. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben az Aston Villa ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Olympiakos Pireus ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Olympiakos Pireus az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa Konferencia Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Aston Villa 4 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, az Olympiakos Pireus pedig idegenben kétszer nyert és egyszer kapott ki. Tehát az Aston Villa jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Aston Villa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, az Ajax vagy az Arsenal. Az Olympiakos Pireus pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a PAOK Saloniki, a Ferencváros vagy a Maccabi Tel Aviv. Az Aston Villa erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Aston Villa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Newcastle United, a Tottenham vagy a Chelsea. Az Olympiakos Pireus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lamia, a Freiburg vagy a West Ham United. Az Aston Villa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.71

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top