Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Aston Villa – Liverpool Tippmix Tippek – május 13. 21:00

Aston Villa – Liverpool Tippmix Tippek – május 13. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (10:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Aston Villa stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Liverpool csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben az Aston Villa ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Liverpool hatszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Liverpool az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Aston Villa 6 győzelmet, 3 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Liverpool pedig idegenben hétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Liverpool szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Aston Villa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, az Ajax vagy az Arsenal. A Liverpool pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea, az Arsenal vagy a Sparta Praha. Az Aston Villa erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Aston Villa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Newcastle United, a Tottenham vagy a Chelsea. A Liverpool gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Union St. Gilloise, az Everton vagy az Arsenal. Az Aston Villa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Liverpool
Szorzó: 1.73

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top