Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Aston Villa – Chelsea Tippmix Tippek – április 27. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Chelsea csapatának kedvez (12:6).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Aston Villa stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Chelsea csapatának kedvez (8:2).

Az elmúlt fél évben az Aston Villa ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Aston Villa sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Aston Villa 8 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát az Aston Villa jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Aston Villa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, az Ajax vagy az Arsenal. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, az Aston Villa vagy a Crystal Palace. Az Aston Villa erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Aston Villa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Newcastle United, a Tottenham vagy a Chelsea. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Wolverhampton, a Newcastle United vagy az Everton. Az Aston Villa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.75

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top