Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

AS Roma – Juventus Tippmix Tippek – május 5. 20:45

AS Roma – Juventus Tippmix Tippek – május 5. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (7:5).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az AS Roma stadionjában, a gólarány 4:4, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az AS Roma hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Juventus egyszer sem nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az AS Roma sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AS Roma 7 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Juventus pedig idegenben négyszer nyert, négyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az AS Roma jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AS Roma olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli, az AC Milan vagy a Lazio. A Juventus pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lecce, a Frosinone vagy a Salernitana. Az AS Roma erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AS Roma olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, a Bayer Leverkusen vagy az Inter. A Juventus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lazio, a Napoli vagy az Inter. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.58

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top