Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

AS Roma – AC Milan Tippmix Tippek – április 18. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (13:8).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az AS Roma stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az AC Milan csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben az AS Roma hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AC Milan hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az AS Roma sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AS Roma 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az AC Milan pedig idegenben egyszer nyert és egyszer kapott ki. Tehát az AS Roma jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AS Roma olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli, a Slavia Praha vagy a Lazio. Az AC Milan pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Slavia Praha, a Lazio vagy a Fiorentina. Az AS Roma erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AS Roma olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Inter. Az AC Milan gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza. Az AS Roma csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top