Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Arsenal – Everton Tippmix Tippek – május 19. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Arsenal csapatának kedvez (13:4).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Arsenal stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Arsenal csapatának kedvez (11:1).

Az elmúlt fél évben az Arsenal hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Everton egyszer sem nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Arsenal sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Arsenal 9 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Everton pedig idegenben kétszer nyert, négyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát az Arsenal jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, a Chelsea. Az Everton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Burnley vagy a Nottingham Forest. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Aston Villa, a West Ham United vagy a Liverpool. Az Everton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bournemouth, a Wolverhampton vagy a Tottenham. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.73

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top