Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Arsenal – Chelsea Tippmix Tippek – április 23. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Arsenal csapatának kedvez (10:7).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Arsenal stadionjában, a gólarány 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben az Arsenal ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Arsenal sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Arsenal 9 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát az Arsenal jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, a Liverpool vagy a Sevilla. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, az Aston Villa vagy a Crystal Palace. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Aston Villa, a West Ham United vagy a Liverpool. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Wolverhampton, a Newcastle United vagy az Everton. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top