Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Arsenal – Bayern München Tippmix Tippek – április 9. 21:00

Arsenal – Bayern München Tippmix Tippek – április 9. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben az Arsenal hatszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayern München kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az Arsenal sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Arsenal 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayern München pedig idegenben kétszer nyert és egyszer kapott ki. Tehát az Arsenal jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, a Liverpool vagy a Sevilla. A Bayern München pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Borussia Dortmund vagy a Galatasaray. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a West Ham United vagy a Liverpool. A Bayern München gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Saarbrücken, a Heidenheim. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top