Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Arsenal – Aston Villa Tippmix Tippek – április 14. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Arsenal csapatának kedvez (10:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Arsenal stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Arsenal csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben az Arsenal hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Aston Villa háromszor nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az Arsenal sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Arsenal 9 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Aston Villa pedig idegenben ötször nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Arsenal jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, a Liverpool vagy a Sevilla. Az Aston Villa pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, az Alkmaar vagy a Middlesbrough. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a West Ham United vagy a Liverpool. Az Aston Villa gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Nottingham Forest, a Manchester United. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top