Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Argentína – Peru Tippmix Tippek – június 30. 02:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Argentína csapatának kedvez (3:0).

Ebből a csapatok egyszer játszottak Argentína stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, Argentína csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben Argentína ötször nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Peru egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. A statisztika alapján Argentína sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Costa Rica, az Ecuador. A Peru pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Dél-Korea vagy a Salvador. Argentína erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán).

Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Uruguay. A Peru gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bolívia. Argentína csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Argentína

5/5

SZORZÓ 1.55

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top