Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Argentína – Kolumbia Tippmix Tippek – július 15. 02:00

Argentína – Kolumbia Tippmix Tippek – július 15. 02:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Argentína csapatának kedvez (1:0). A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Argentína hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Kolumbia háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Argentína sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Argentína 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Kolumbia pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát Argentína jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Costa Rica, a Peru vagy az Ecuador. A Kolumbia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mexikó, a Spanyolország vagy a Németország. Kolumbia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top