Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Argentína – Kanada Tippmix Tippek – július 10. 02:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Argentína csapatának kedvez (2:0). A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Argentína hatszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Kanada egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Argentína sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Argentína 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Kanada pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát Argentína jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Costa Rica, a Peru vagy az Ecuador. A Kanada pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Japán, a Katar vagy a Peru. Kanada erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Uruguay. A Kanada gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Belgium. Kanada csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.82

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top