Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Argentína – Ecuador Tippmix Tippek – július 5. 03:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Argentína csapatának kedvez (3:1).

Ebből a csapatok kétszer játszottak Argentína stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, Argentína csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben Argentína hatszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ecuador egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Argentína sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Argentína 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Ecuador pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Argentína jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Costa Rica, a Peru vagy az Ecuador. Az Ecuador pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Katar, az Ausztrália vagy a Bolívia. Argentína erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Argentína olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Uruguay. Az Ecuador gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ausztrália. Argentína csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.57

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top