Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Anglia – Szlovénia Tippmix Tippek – június 25. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Anglia kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szlovénia háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Szlovénia az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Anglia 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Szlovénia pedig kétszer játszott döntetlent. Tehát Anglia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatokat győzött le, mint pl. az Olaszország, az Ausztrália vagy a Szerbia. A Szlovénia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Portugália vagy a Románia. Szlovénia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Izland vagy a Brazília. A Szlovénia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Finnország vagy a Dánia. Anglia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top