Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Anglia – Szlovákia Tippmix Tippek – június 30. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Anglia egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szlovákia egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Szlovákia az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Anglia 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Szlovákia pedig idegenben egyszer nyert. Ez alapján Szlovákia szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olaszország, az Ausztrália vagy a Bosznia-Hercegovina. A Szlovákia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Belgium, a Bosznia-Hercegovina vagy az Izland. Anglia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Izland. A Szlovákia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Portugália. Szlovákia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.74

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top