Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Anglia – Svájc Tippmix Tippek – július 6. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Anglia csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben Anglia háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Svájc négyszer nyert, négyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Svájc az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Anglia 2 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Svájc pedig kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatokat győzött le, mint pl. az Olaszország, az Ausztrália vagy a Szerbia. A Svájc pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Spanyolország, az Olaszország vagy a Kamerun. Svájc erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Izland vagy a Brazília. A Svájc gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Románia, a Ghána. Anglia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.65

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top