Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Anglia – Izland Tippmix Tippek – június 7. 20:45

Anglia – Izland Tippmix Tippek – június 7. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Anglia egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Izland háromszor nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Izland az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Anglia 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Izland pedig idegenben kétszer nyert. Ez alapján Izland szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olaszország, az Ausztrália vagy a Bosznia-Hercegovina. Az Izland pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Venezuela, a Honduras vagy az Izrael. Anglia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brazília. Az Izland gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Luxemburg. Anglia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top