Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Anglia – Bosznia-Hercegovina Tippmix Tippek – június 3. 20:45

Anglia – Bosznia-Hercegovina Tippmix Tippek – június 3. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olaszország. A Bosznia-Hercegovina pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Liechtenstein. Anglia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brazília. A Bosznia-Hercegovina gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Luxemburg. Anglia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.65

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top