Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Anglia – Belgium Tippmix Tippek – március 26. 20:45

Anglia – Belgium Tippmix Tippek – március 26. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Anglia háromszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Belgium egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Anglia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Anglia 1 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Belgium pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Anglia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olaszország, az Ausztrália vagy az Észak-Macedónia. A Belgium pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Németország, a Svédország vagy a Lengyelország. Belgium erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Anglia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brazília. A Belgium gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hollandia. Anglia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Anglia
Szorzó: 1.80

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top