Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Albánia – Spanyolország Tippmix Tippek – június 24. 21:00

Albánia – Spanyolország Tippmix Tippek – június 24. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Spanyolország csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben Albánia kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Spanyolország négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Spanyolország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Albánia 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Spanyolország pedig kétszer nyert. Ez alapján Spanyolország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Albánia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Lengyelország, a Csehország vagy a Bulgária. A Spanyolország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Portugália, az Olaszország vagy a Horvátország. Spanyolország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Albánia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Chile, a Svédország vagy az Olaszország. A Spanyolország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Skócia, a Svájc vagy a Kolumbia. Albánia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.74

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top