Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Albacete – Racing Ferrol Tippmix Tippek – március 25. 20:30

Albacete – Racing Ferrol Tippmix Tippek – március 25. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 6:6, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok egyszer játszottak az Albacete stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Albacete csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben az Albacete egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Racing Ferrol egyszer nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Albacete sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Másodosztály mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Albacete 4 győzelmet, 3 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Racing Ferrol pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát az Albacete jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Albacete olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Racing Santander, a Zaragoza vagy a Villarreal II. A Racing Ferrol pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Valladolid, a Sporting Gijón vagy a Racing Santander. A Racing Ferrol erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Albacete olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Real Oviedo, az Alcorcón vagy a Levante. A Racing Ferrol gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Eldense, a Burgos vagy a Huesca. Az Albacete csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.67

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top