Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Alavés – Getafe Tippmix Tippek – május 18. 21:00

Alavés – Getafe Tippmix Tippek – május 18. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Getafe csapatának kedvez (4:3).
Ebből a csapatok egyszer játszottak az Alavés stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az Alavés háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Getafe egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Alavés sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Alavés 5 győzelmet, 3 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Getafe pedig idegenben kétszer nyert, négyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát az Alavés jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Alavés olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Atlético Madrid, a Betis vagy a Celta Vigo. A Getafe pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sevilla, az Espanyol vagy az Almería. Az Alavés erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Alavés olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Las Palmas, a Real Sociedad vagy a Real Madrid. A Getafe gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cádiz, a Las Palmas vagy az Osasuna. Az Alavés csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.65

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top