Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ajka – Nyíregyháza Tippmix Tippek – április 29. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 7:7, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Ajka stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Ajka csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben az Ajka négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Nyíregyháza négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az Ajka sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB II. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Ajka 6 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Nyíregyháza pedig idegenben hatszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát az Ajka jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Ajka olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Gyirmót, a Szombathelyi Haladás vagy a Kazincbarcika. A Nyíregyháza pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Győri ETO, a Gyirmót vagy a Siófok. A Nyíregyháza erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Ajka olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Csákvár. A Nyíregyháza gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Budafok. Az Ajka csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.83

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top