Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

AIK – IFK Göteborg Tippmix Tippek – május 27. 19:10

AIK – IFK Göteborg Tippmix Tippek – május 27. 19:10

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AIK csapatának kedvez (7:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az AIK stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az AIK csapatának kedvez (6:3).

Az elmúlt fél évben az AIK ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az IFK Göteborg háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az AIK sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Svéd Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AIK 4 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az IFK Göteborg pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az AIK jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AIK olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Djurgarden, a Valerenga vagy a Norrköping. Az IFK Göteborg pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bröndby, a Kalmar vagy a Hammarby. Az AIK erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AIK olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sirius. Az IFK Göteborg gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mafra. Az AIK csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.81

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top