Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

AC Milan – Cagliari Tippmix Tippek – május 11. 20:45

AC Milan – Cagliari Tippmix Tippek – május 11. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (12:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az AC Milan stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az AC Milan csapatának kedvez (8:2).

Az elmúlt fél évben az AC Milan ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Cagliari egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az AC Milan sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AC Milan 8 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Cagliari pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát az AC Milan jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma. A Cagliari pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Empoli. Az AC Milan erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Atalanta, az AS Roma vagy az Inter. A Cagliari gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza, a Frosinone vagy a Hellas Verona. Az AC Milan csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.79

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top