Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

AC Milan – AS Roma Tippmix Tippek – április 11. 21:00

AC Milan – AS Roma Tippmix Tippek – április 11. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (13:7).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az AC Milan stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az AC Milan csapatának kedvez (8:4).

Az elmúlt fél évben az AC Milan hatszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AS Roma háromszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az AC Milan sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AC Milan 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, az AS Roma pedig idegenben kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az AC Milan jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Paris St. Germain, a Napoli vagy az AS Roma. Az AS Roma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sassuolo, a Frosinone vagy a Salernitana. Az AC Milan erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Udinese, az Atalanta vagy a Borussia Dortmund. Az AS Roma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Brighton & Hove Albion vagy a Lazio. Az AC Milan csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

AC Milan
Szorzó: 1.81

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top