Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Aarhus – FC Kobenhavn Tippmix Tippek – május 21. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenegyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Kobenhavn csapatának kedvez (21:11).

Ebből a csapatok négyszer játszottak az Aarhus stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a FC Kobenhavn csapatának kedvez (6:2).

Az elmúlt fél évben az Aarhus kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Kobenhavn háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a FC Kobenhavn az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Dán Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Aarhus 1 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Kobenhavn pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a FC Kobenhavn szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Aarhus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bröndby, a Nordsjaelland vagy a Viborg. A FC Kobenhavn pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bröndby, az Elfsborg vagy az Odense BK. A FC Kobenhavn erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Aarhus olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Silkeborg, a Nordsjaelland vagy a Midtjylland. A FC Kobenhavn gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Viborg, a Nordsjaelland vagy a Midtjylland. Az Aarhus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.71

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top